Akcie a zľavy

3 kroky, ako premeniť záhradu na detské ihrisko

Detské ihrisko netreba hľadať len na okraji obce či medzi sídliskami. Herný priestor pre deti dokážete vyčariť aj za Vaším domom a pritom to vôbec nie je také zložité, ako by sa mohlo zdať. Tu sú 3 kroky, ako premeniť záhradu na detské ihrisko.

1. Visiaca hojdačka

Dokonalý herný prvok, ktorý neodmietne žiadne dieťa. Nekonečná zábava na veľkom hojdacom kruhu môže začať! Visiaca hojdačka, nazývaná aj hniezdo, je vhodná pre dve deti do celkovej maximálnej hmotnosti 80 kg. Na hojdačke sa môžu hojdať klasicky v sede, ale obľúbenejšou polohou je ležanie. O bezpečnosť detí sa nemusíte báť, sedák hojdačky je vypletený vysoko pevnou povrazovou sieťou. Hojdačka sa vešia za kovové krúžky, ktoré sú prevlečené na závesných lanách a tie sú pevne zakončené zataveným uzlom v spodnej časti kruhu.

3 kroky, ako premeniť záhradu na detské ihrisko - visiaca hojdačka

2. Drevené pieskovisko

Piesok a deti, to skrátka ide k sebe. Postavte si hrad z piesku či „upečte“ pieskové bábovky priamo vo Vašej záhrade! Dobre k tomu poslúži veselé farebné pieskovisko z prírodného lakovaného dreva v 8-uholníkovom tvare. Po okrajoch pieskoviska sú sedáky, kde môžu medzi deťmi prebiehať rozhovory a vznikať plány na pieskové výtvory. Výhodou je, že pieskovisko je vybavené aj ochrannou sieťou, ktorá chráni piesok pred zvieratami, opadaným lístím a inými nečistotami v čase, keď sa v ňom deti nehrajú.

3 kroky, ako premeniť záhradu na detské ihrisko - pieskovisko

3. Šmýkalka

Vyliezť po rebríku a zošmyknúť sa dolu – to neomrzí asi nikdy! Nesmrteľný herný prvok každého detského ihriska by nemal chýbať ani na Vašej záhrade. Odolná a stabilná konštrukcia šmýkalky zaručí Vašim deťom bezpečnú hru. Výhodou je, že šmýkalka je vhodná aj pre vnútorné použitie a zábava tak môže pokračovať aj počas nepriaznivého počasia či v zime.

3 kroky, ako premeniť záhradu na detské ihrisko - šmýkalka

Stačia len 3 kroky, ako premeniť záhradu na detské ihrisko a Vaše deti sa dostatočne vyšantia a zabavia. Inštalácia herných prvkov je úplne jednoduchá a zvládne ju každý. Tento malý herný park budú deti milovať 🙂