Akcie a zľavy

Nesmrteľné vzory, ktoré milujeme!

V priebehu rokov sa vyvíjali vzory, ktoré nezapadli prachom a ich použitie na výrobkoch je stále trendy. Určite aj Vám napadne hneď niekoľko vzorov, ktoré skrátka nevyšli z módy. A je veľký predpoklad, že sa svojej vysokej popularite budú tešiť navždy. Vzormi však nemusíte očariť okolitý svet len vďaka oblečeniu. Nesmrteľné vzory, ktoré milujeme, môžete totiž použiť v kuchyni, v obývačke či v kúpeľni. Urobíte tak dojem na návštevu, či už to bude rodina, kamaráti alebo kolegovia z práce. A o akých vzoroch teda hovoríme?

1. Pásiky a prúžky

Nesmrteľné vzory, ktoré milujeme

Zvislé či vodorovné pásiky nikdy neomrzia. Je to vzor, ktorý sa stále teší veľkej popularite a pritom je jedno, akú farebnú kombináciu zvolíte. Klasikou sú čierno-biele prúžky, modré či červené evokujú leto, more a námorníkov. Nič však nepokazíte ani pásikmi ružovými, zelenými či žltými. Interiér príjemne oživia pásikavé vankúše, kuchynské utierky s námorníckym vzorom alebo posteľné obliečky s pásikmi všetkých možných farieb.

2. Kocky

Keď sa povie kockovaný vzor, väčšina z nás si predstaví starú dobrú klasiku – červené škótske káro. Populárne kocky však nemusia byť len v dominantnej červenej farbe. Buďte kreatívni a stavte na žltú, ružovú či modrú farebnú kombináciu. Nič nepokazíte ani čierno-bielou kockou. Vaša kuchyňa či obývačka razom dostane nový, svieži nádych! Kockami môžete ozdobiť aj svoju záhradu, stačí umiestniť farebné ležadlo 🙂

Nesmrteľné vzory, ktoré milujeme

3. Modrotlač

Nesmrteľné vzory, ktoré milujeme

Modrotlač zaujme každého už na prvý pohľad. Ide totiž o veľmi výrazný vzor, ktorý sa nestratí v žiadnom interiéri. Krásne vyzerá napríklad na kuchynských hrncoch, tanieroch, miskách či šálkach. Ak však máte cit pre kombinovanie farieb a vzorov, nebojte sa modrotlač použiť aj v spálni alebo obývačke. Na to môžu poslúžiť vankúše alebo posteľná bielizeň.

4. Hviezdy a hviezdičky

Medzi nesmrteľné vzory, ktoré milujeme, patria aj hviezdy. Okrem toho, že v nás evokujú tajomný vesmír, sú aj symbolom výhry, prvenstva, úspechu. Aj pre to sú hviezdy často používaným vzorom – a to nie len na oblečení. Obľúbené sú zlaté, strieborné, modré alebo červené hviezdy. Aj tu platí, že čierno-biela kombinácia nikoho neurazí a so správne zvolenými doplnkami dokáže zahviezdiť 🙂 A ako teda hviezdičky zakomponovať do domácnosti? Siahnite po vankúšoch, kuchynských utierkach, posteľných obliečkach alebo stavte na hviezdičkovú predložku do kúpeľne.

Hviezdy

5. Kvety a kvetinky

Kvetinový vzor

Kvety, kvetinky, kvietky. Milujeme ich všetci! Vedia to aj dizajnéri, a preto si okrem kvetinovej blúzky môžete kúpiť aj kvetinové taniere, šálky, deky, prehozy, obliečky, vankúše, atď. Farieb a druhov kvetín je neskutočné množstvo – červené maky, žlté slnečnice, biele orchidey, ružové ruže, fialové tulipány,… S kvetinovým vzorom osviežite každý priestor v domácnosti, preto sa nebojte použiť kvetinky všade, kde si len zmyslíte. Samozrejme, všetko s mierou 🙂