Akcie a zľavy

Ako si spríjemniť pobyt v záhrade?

Teplota vonku pomaličky stúpa, slniečko hreje čoraz intenzívnejšie. Stromy pučia, kvety kvitnú, vtáky spievajú. Ideálny čas vybrať sa na čerstvý vzduch! Premýšľali ste, ako si spríjemniť pobyt v záhrade?

Práce v záhrade sú v tomto ročnom období potrebné, rovnako dôležité je venovať čas aj oddychu a relaxu. Uvarte si kávu, urobte chutnú limonádu, upečte sladký koláč. Posaďte sa do záhrady a užívajte si jarnú atmosféru. My Vám k tomu ponúkame pár tipov, ako si pobyt v záhrade spríjemniť.

1. Záhradný gril

Kto by nemiloval vôňu práve grilovaných rebierok, steakov či klobások? Gril patrí do každej záhrady a nemusí byť nutne klasickej čiernej farby a veľkých rozmerov. Pokojne Vám bude stačiť aj menší záhradný gril. Chutné jedlo si pripravíte za pár minút, strávite čas na čerstvom vzduchu a k tejto udalosti sa s radosťou pridá celá rodina. A ktovie, možno sa pozvú aj susedia 🙂

Záhradný gril Happy Green

2. Záhradný nábytok

Záhradné posedenie je ideálnym miestom na vychutnávanie dobrého jedla či kávy. Zároveň je to príjemný priestor na relax či rozhovor vo dvojici, s rodinou alebo s priateľmi. Pohodlne sa usaďte, pohoda začína!

Záhradné sedenie ratanový set

3. Slnečník

Ak by sa Vám zdalo, že slnko hreje akosi viac, ako je Vám príjemné, existuje riešenie. Vďaka praktickej kľučke otvoríte závesný slnečník a tieň si ľahko prispôsobíte pomocou otáčania a naklápania slnečníka.

Závesný slnečník

4. Solárne LED svietidlo

Pobyt na záhrade sa v prípade skvelej zábavy a príjemnej atmosféry môže predĺžiť. Skrášlite svoju záhradu a buďte viditeľní aj po zotmení! Solárne LED svietidlo nevyžaduje žiadnu údržbu, posvieti Vám na cestu a má pekný dizajn.

Solárne LED svietidlo vonkajšie

5. Sviečka proti hmyzu

S prebúdzajúcou sa jarnou prírodou vylieza aj hmyz. Ak nemáte srdce na to, aby ste chrobáky zabíjali dramatickým spôsobom, prípadne neobľubujete štípance od komárov, existuje spoľahlivé a bezbolestné riešenie. Zapálená sviečka proti hmyzu zabezpečí, že Vás žiadne lietajúce príšerky nebudú obťažovať 🙂

Sviečka proti hmyzu

Veríme, že Váš pobyt v záhrade bude príjemný aj vďaka našim tipom 🙂