Akcie a zľavy

Ako si rýchlo zorganizovať domácnosť

Čaká aj Vás veľké jarné upratovanie? Potrebujete upratať v záhrade, vytriediť skriňu, uložiť kozmetiku v kúpeľni či dať do poriadku veci v kuchyni? Pripravili sme pre Vás niekoľko tipov, ako si rýchlo zorganizovať domácnosť tak, aby ste vo všetkom mali poriadok a prehľad.

Upratujeme skriňu

Fascinujú Vás komínky v skrini, úhľadne uložená spodná bielizeň a poriadok v módnych doplnkoch? Siahnite po drobnostiach, vďaka ktorým upratovanie skrine prestane byť nočnou morou. Vedeli ste, že existuje šablóna na ukladanie odevov? Práve s jej pomocou vytvoríte krásne rovnaké stĺpčeky oblečenia! Pri upratovaní skrine Vám pomôžu aj vešiaky a ramienka a ochranný obal na obleky a šaty. Ak potrebujete prehľadne uložiť kabelky, topánky alebo rôzne drobné módne doplnky, poslúži Vám závesný organizér.

Obal na oblek - ako si rýchlo zorganizovať domácnosť

Zorganizujte kozmetické doplnky

Kozmetické doplnky v kúpeľni zorganizujeme veľmi rýchlo a ľahko. Slúži na to napríklad organizér s viacerými zásuvkami, do ktorého sa okrem nutností ako rúž, štetec či očné tiene zmestia aj šperky a bižutéria. Ak potrebujete doplnky či kozmetiku uložiť v zásuvkách, tento problém vyriešia úložné boxy. Vďaka nim budete mať skvelý prehľad o tom, čo sa kde nachádza.

Organizér do kúpeľne - ako si rýchlo zorganizovať domácnosť

Poriadok v kuchyni musí byť!

Nie je nič horšie, ako keď v priebehu varenia potrebujete kuchynské náčinie alebo surovinu a neviete, kde čo hľadať. S týmto problémom skoncujú kuchynské dózy na potraviny. Sú ľudia, ktorí preferujú všetky dózy v rovnakom dizajne a potom sú takí, ktorým vyhovuje pestrosť a siahajú pre to po rôznom materiálovom a farebnom prevedení. Veľmi pekne vyzerajú priesvitné kuchynské dózy a navyše máte okamžite prehľad o tom, aký obsah v sebe skrývajú. Poriadok by mal byť aj v zásuvkách v kuchynskej linke. K tomu slúžia príborníky, ktoré prispejú k prehľadnosti a navyše aj pekne vyzerajú.

Dózy na potraviny - ako si rýchlo zorganizovať domácnosť

Uložte veci v aute

Ako si rýchlo zorganizovať domácnosť, už vieme. Jarné upratovanie sa však veľakrát nevyhne ani nášmu autu. Našťastie existuje praktický organizér do kufra auta, ktorý oceníte nielen počas bežného presunu po meste, ale napríklad aj počas cesty na výlet či dovolenku. Obrovská výhoda je, že do organizéra môžete uložiť aj krehké veci či sklenené fľaše a viete, že zostanú v bezpečí. Vďaka tomuto organizéru už nikdy nebudú veci lietať po celom kufri auta!

Organizér do kufra

Nezabudnite na záhradu!

Neporiadok sa občas objaví aj v našej záhrade. Pohodené ručné náradie, príslušenstvo ku grilu, sedáky k záhradnému sedeniu alebo detské hračky zorganizujete veľmi rýchlo a ľahko. Na tento účel slúžia záhradné úložné boxy. Mnohé z nich viete využiť aj na príjemné posedenie, nakoľko ich povrch tvorí mäkká a pohodlná poduška. Dobrou alternatívou k boxu je záhradná lavica s úložným priestorom.

Záhradný úložný box