Akcie a zľavy

Nový program CANAL+ Action prinesie od konca februára na obrazovky exkluzívne premiéry i akčnú klasiku

Medzinárodný mediálny gigant CANAL+ rozširuje svoje aktivity v Českej republike a na Slovensku. Po úspešnom uvedení športového programu CANAL+ Sport s prenosmi z anglickej Premier League začne 28. februára vysielať nový program CANAL+ Action zameraný na akčné filmy a seriály. Celý obsah bude mať český dabing.

Ponuka skupiny CANAL+ je celosvetovo do značnej miery založená na atraktívnych športových prenosoch, filmoch a seriáloch. Vždy, samozrejme, záleží na miestnych podmienkach, sme však presvedčení, že táto kombinácia môže dobre fungovať aj u nás. Po minuloročnom úspešnom vstupe do oblasti športového vysielania by sme sa preto tento rok chceli etablovať na poli filmov a seriálov. Akčný žáner sa nám vzhľadom na širokú obľubu a kompatibilitu so športom javí ako ideálny pre štart. Veríme, že kvalitný obsah, navyše bez častého prerušovania reklamnými blokmi v rámci jedného programu, diváci ocenia,“ hovorí Ladislav Řeháček, VP CANAL+ Luxembourg pre ČR a Slovensko.

Nový program CANAL+ Action ponúkne vybrané tituly exkluzívne v českej a slovenskej premiére – napríklad v predvečer marcového udeľovania Cien Akadémie to bude akčná komédia Všetko, všade, naraz, ktorá je nominovaná na Oscara hneď v 11 kategóriách. Diváci si tak budú môcť naplno vychutnať aktuálny filmový hit žnúci obdiv a chválu nielen od návštevníkov kín, ale aj od kritikov.

Okrem premiérových titulov CANAL+ Action uvedie aj obľúbené akčné evergreeny s hviezdnymi hercami. V marci to budú napríklad blockbustery Expendables 2: Späť do vojny a Plán úteku so Sylvesterom Stallonom, Arnoldom Schwarzeneggerom a ďalšími legendami. Počas prvého mesiaca vysielania tiež bude možné vidieť oscarový Revenant Zmŕtvychvstanie s oceneným Leonardom DiCapriom alebo divákmi výborne hodnotený kanadský seriál Plán B o tom, čo všetko môže spôsobiť návrat v čase a zmena behu udalostí.

Teší ma, že sa nám podarilo pre CANAL+ Action získať bohatý a pestrý obsah. Na svoje si prídu záujemcovia o čerstvé tituly, ktoré častokrát prekračujú samotný žáner akčných filmov a seriálov, ale aj milovníci klasických snímok. Vďaka spolupráci so sesterskou spoločnosťou STUDIOCANAL i produkciám, na ktorých sa sami podieľame, budeme po štarte priebežne ponúkať aj množstvo exkluzívneho a pôvodného obsahu,“ konštatuje Aleš Fabík – manažér projektu z CANAL+ Luxembourg.

CANAL+ Action bude od 28. februára dostupný prostredníctvom satelitnej a internetovej televízie platforiem Skylink a freeSAT a od 1. marca aj od poskytovateľov T-Mobile, Slovak Telekom a DIGI TV.

Na akčné filmy poriadnu telku treba

Pridaj komentár