Akcie a zľavy

Spolupráca spoločností Samsung a Natural Cycles prináša do hodiniek radu Galaxy Watch5 pokročilé sledovanie menštruačného cyklu na základe telesnej teploty

Spoločnosti Samsung Electronics a Natural Cycles oznámili partnerstvo s cieľom priniesť do hodiniek radu Galaxy Watch5 pokročilé funkcie sledovania menštruačného cyklu na základe telesnej teploty, čo je prvý prípad prispôsobenia špeciálneho algoritmu spoločnosti Natural Cycles pre smart hodinky. Toto najnovšie partnerstvo kombinuje špičkové senzory spoločnosti Samsung s inovatívnou technológiou sledovania plodnosti spoločnosti Natural Cycles, ktorá ženám poskytuje podrobnejší prehľad o ich menštruačnom cykle.

Používateľky zariadenia Galaxy Watch5 budú mať prístup k pokročilému sledovaniu cyklu prostredníctvom funkcie Cycle Tracking od spoločnosti Natural Cycles. Táto funkcia bola nedávno schválená kórejským Ministerstvom pre kontrolu potravín a liečiv (MFDS). Získala taktiež povolenie od amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) a spĺňa všetky požiadavky pre označenie CE.

Ako spoločnosť s vedeckými a technologickými základmi sme radi, že môžeme v spolupráci so spoločnosťou Samsung ponúknuť prvotriednu funkciu, ktorá zlepšuje podmienky pre zdravie žien,“ hovorí Dr. Raoul Scherwitzl, spoluzakladateľ a spoluriaditeľ spoločnosti Natural Cycles. „Aplikácia Natural Cycles pomohla miliónom žien po celom svete získať kontrolu nad svojou plodnosťou a toto partnerstvo umožní spoločnosti Samsung využiť našu technológiu na kontrolu plodnosti a ponúknuť sledovanie menštruačného cyklu na základe merania telesnej teploty prvýkrát prostredníctvom smart hodiniek.“

Samsung Galaxy Watch5 Pro
Samsung Galaxy Watch5 Pro

Spoločnosť Natural Cycles chce byť svojím výskumom priekopníkom v oblasti zdravia žien a stojí na čele vývoja inovatívnych technológií pre sledovanie plodnosti. Vyvinula svetovo prvú aplikáciu so špeciálnym algoritmom, ktorý využíva telesnú teplotu a ďalšie kľúčové ukazovatele plodnosti na určenie jedinečného stavu plodnosti každej používateľky. Spoločnosť Natural Cycles využíva svoju technológiu a algoritmus pre funkciu sledovania cyklu Cycle Tracking, ktorá je k dispozícii v aplikácii Samsung Health s hodinkami radu Galaxy Watch5.

Spoločnosť Samsung je lídrom novej éry digitálneho monitorovania zdravia vďaka svojej pokročilej technológii senzorov vrátane prelomového senzoru BioActive. Nový infračervený teplotný senzor umožňuje získať podrobnejší prehľad o zdravotnom stave prostredníctvom sledovania zmien teploty pokožky a menštruačného cyklu. Využíva infračervenú technológiu pre presnejšie meranie teploty používateľov aj v prípade, že dôjde k zmene teploty v ich okolí alebo sa počas spánku pohybujú. Všetky dáta sú šifrované a zabezpečené priamo v zariadení používateľa, čo ľudom dáva väčšiu kontrolu nad ich zdravotnými údajmi bez toho, aby sa museli obávať úniku týchto citlivých informácií.

Ženy môžu teraz ľahko sledovať svoj menštruačný cyklus priamo na hodinkách, a to vďaka kombinácii inovatívnej technológie sledovania plodnosti Natural Cycles s vynikajúcim teplotným senzorom Samsung. To im prinesie ucelenejší prehľad o ich zdravotnom stave,“ uvádza Hon Pak, viceprezident a vedúci Digital Health Team v MX Business spoločnosti Samsung Electronics. „Je to ďalšia ukážka filozofie otvorenej spolupráce spoločnosti Samsung s ďalšími poprednými spoločnosťami v odbore s cieľom vytvoriť podmienky na zlepšenie zdravia ľudí.“

Nové funkcie pre sledovanie menštruačného cyklu na základe teploty pokožky budú k dispozícii prostredníctvom aplikácie Samsung Health v hodinkách Galaxy Watch5 a Watch5 Pro počas druhého štvrťroka na 32 trhoch, medzi ktoré patria Belgicko, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Kórea a USA.

Vyberte si svoje nové smart hodinky Samsung Galaxy Watch5

Pridaj komentár