Akcie a zľavy

ASUS je jednou z najobdivovanejších spoločností na svete za rok 2023

ASUS sa po ôsmy raz umiestnil v zozname najobdivovanejších spoločností na svete podľa magazínu Fortune (2023 World’s Most Admired Companies), pričom dosiahol mimoriadne dobrý výsledok v oblastiach, ako sú inovácie, sociálna zodpovednosť a kvalita produktov a služieb.

Kľúčovým dôvodom úspechu je étos ASUS Design Thinking, dizajnový proces, ktorý je zameraný na používateľa a vďaka ktorému vzniklo množstvo jedinečných a medzinárodne uznávaných produktov.

Zoznam najobdivovanejších spoločností na svete zostavujú americký magazín Fortune a globálna konzultačná spoločnosť Korn Ferry.

Dlhodobý úspech

ASUS získal ďalšie ocenenie po tom, ako si odniesol sedem ocenení CES Innovation Awards z veľtrhu CES® 2023 v Las Vegas. Spoločnosť bola do zoznamu časopisu Fortune zaradená už po ôsmykrát, pričom dosiahla mimoriadne dobrý výsledok v oblastiach, ako sú inovácie, sociálna zodpovednosť a kvalita produktov a služieb.

„ASUS je poctený tým, že ho časopis Fortune už po ôsmykrát označil za jednu z najobdivovanejších spoločností na svete,“ povedal Jonney Shih, predseda spoločnosti ASUS. „Toto uznanie je potvrdením nášho úsilia napredovať smerom k našej vízii stať sa najinovatívnejšou technologickou firmou v novej digitálnej ére.“

ASUS Design Thinking

ASUS Design Thinking je dizajnový proces, ktorý je zameraný na používateľa a vďaka ktorému vzniklo množstvo jedinečných a medzinárodne uznávaných produktov. ASUS je globálnou jednotkou na trhu so základnými doskami a je výrobcom počítačov, monitorov, grafických kariet a routerov. Jeho špičkové výskumné, vývojové a dizajnové tímy využili svoju expertízu, aby vyvinuli inovatívne riešenie v segmentoch softvéru, cloud computingu a AIoT. Vynikajúce výsledky spoločnosti potvrdilo aj medzinárodné uznanie, ktoré ASUS získal v roku 2022 – napríklad v poradí už deviate ocenenie Interbrand Best Global Taiwan Brand alebo označenie za jedného z najlepších zamestnávateľov podľa magazínu Forbes (World’s Best Employers 2022).

Tvrdá konkurencia z celého sveta

Zoznam najobdivovanejších spoločností na svete zostavujú americký magazín Fortune a globálna konzultačná spoločnosť Korn Ferry. Do zoznamu je zaradených 1 500 spoločností, z ktorých sa vyberú finalisti pre jednotlivé odvetvia. V ďalšom kroku sú vedúci pracovníci spoločností, riaditelia a analytici požiadaní, aby ohodnotili podniky vo svojom odvetví na základe deviatich kritérií, ako je hodnota investícií, kvalita riadenia a produktov, sociálna zodpovednosť a schopnosť prilákať talenty. Aby boli spoločnosti zaradené do zoznamu, musia sa umiestniť v hornej polovici v rámci svojho odvetvia.

Kompletné hodnotenie spoločnosti ASUS si môžete pozrieť na https://fortune.com/company/asustek-computer/worlds-most-admired-companies/